ΚΑΝΑΔΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ UFO ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ!


Ένας κάτοικος της Edson του Καναδά...
ανέφερε ένα αγνώστου ταυτότητας ιπτάμενο αντικείμενο που ακολουθούσε το όχημά του μόλις 7 μέτρα πάνω από το κεφάλι του, σύμφωνα με την υπόθεση 83272 της MUFON (MUTUAL Network UFO). Ο μάρτυρας επέστρεφε από το νοσοκομείο στις 10 μ.μ. στις 19 Απριλίου 2017, όταν συνέβη το περιστατικό.


"Οδηγούσα με το αυτοκίνητο, όταν από το πουθενά εμφανίστηκε ένα λαμπερό, κιτρινωπό φως στον καθρέφτη μου, που με καθυστέρησε σχεδόν", δήλωσε ο μάρτυρας που πίστευε αρχικά ότι το φως ήταν από ένα όχημα που τον προσέγγισε από πίσω. "Συνέχισα να οδηγώ και επιβράδυνα λίγο, ελπίζοντας ότι θα με πέρασε. Τότε άρχισε να επιταχύνει και ανέβηκε πάνω από το αυτοκίνητο μου, περίπου στα 7 μέτρα. Αμέσως επιτάχυνα για να του ξεφύγω αλλά συνέχιζε με την ίδια ταχύτητα και για 15 περίπου λεπτά κινούταν από πάνω μου. Όταν πλησίασα στον προορισμό μου, άλλαξε απότομα κατεύθυνση και εξαφανίστηκε στο σκοτάδι."



Πηγή: MUFON case 83272, ufotruth-gr

Το διαβάσαμε από το: ΚΑΝΑΔΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ UFO ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ! http://thesecretrealtruth.blogspot.com/2017/05/ufo_16.html#ixzz4hXcsqnj1

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

10 μύθοι για τους Βίκινγκς