Τα πρωτόκολλα του Σαμαέλ 25

Τα πρωτόκολλα του Σαμαέλ 25

Πρωτόκολλο Εικοστό Πέμπτο...

  • 25.1 Τις τελευταίες αυτές οδηγίες θα κρατήσει μόνο η κεντρική διοίκηση, αφού είναι οι οδηγίες της πραγματικής αποστολής του βασιλιά μας και υιού μου.
  • 25.2 Όταν κυριαρχήσει στον κόσμο βάσει του σχεδίου που ανέπτυξα, ούτε τα σαρκικά ούτε τα πνευματικά πάθη των ανθρώπων θα τον επηρεάζουν. Θα είναι άμεμπτος και τέλειος. Ο κόσμος της Γης θα του είναι αδιάφορος.
  • 25.3 Θα πρέπει όλοι οι άνθρωποι να τον λατρεύουν και να τον προσκυνούν αυτόν και το σύμβολο της ισχύος μας από τις ημέρες που η συμπαντική αδικία του δημιουργού μας στέρησε το προαιώνιο δικαίωμα να εξουσιάζουμε τα πάντα. 
    Όλοι θα προσκυνούν επειδή το επιθυμούν στον υιό μου και το σύμβολό μας το 666, για να θυμόμαστε τα 666 νεφελώματα που μας παραδόθηκαν εν ήδη φυλακής, αντί για όλο το σύμπαν.
  • 25.4 Όταν όλοι οι άνθρωποι ταυτόχρονα γνωρίζοντας την ύπαρξη του Θεού, προσευχηθούν στο όνομα του βασιλιά μας,απαρνούμενοι ταυτόχρονα, και έχει σημασία αυτό, τον Δημιουργό, τότε όλη η εξουσία του σύμπαντος θα έρθει στα χέρια μας.
  • 25.4 Για το λόγο αυτό ο βασιλιάς μας θα δώσει τα πάντα στους ανθρώπους και δεν θα κρατήσει τίποτα γι' αυτόν. Και αυτό θα το κάνει μεσα στην απόλυτη παντοδυναμία του, για να μη νομίσει έστω και ένας ότι ενεργεί από αδυναμία.
  • 25.5 Τότε θα διαπιστώσουν ο Δημιουργός, αλλά και ο μιαρός του δούλος, ο πρώτος Ελοχίμ την απόλυτη αποτυχία τους. Τότε θα παραμερίσουν, διότι το σύμπαν ανήκει στους ισχυρούς και τους πετυχημένους, ενώ οι άνθρωποι θα έλθουν με το μέρος των νικητών, δηλαδή με εμάς.
  • 25.6 Τότε ο βασιλιάς μας και υιός μου θα έχει εξουσία να τους καταστρέψει και να τους αφανίσει όλους. Και αυτούς που ζουν τότε κι αυτούς που θα εχουν ζήσει έως τότε. Τότε η νίκη μας θα είναι πλήρης. Τότε θα αισθανθούμε όλοι μας δικαιωμένοι. Τότε θα αποκατασταθεί η τάξη στο σύμπαν, κι εγώ που θυσιάστηκα για δισεκατομμύρια χρόνια για όλους εσάς θα καθίσω στο θρόνο που μου αξίζει ως Μέγας Αρχιτέκτων του Νέου Σύμπαντος, αφού εγώ σχεδίασα και αγωνίζομαι να το δημιουργήσω για το δικό σας και μόνο συμφέρον.
  • 25.7 Όσοι άνθρωποι ζουν μετά την απόλυτη επικράτησή μας, δεν θέλω απλά να τους σκοτώσετε. Θέλω να δουν το θάνατο της ανθρωπότητας. Θέλω να δουν τους εαυτούς τους να γερνούν και να πεθαίνουν για πάντα. Θέλω να πεθάνουν σ' ένα κόσμο γερόντων. 
    Θα τους δώσουμε από τον αέρα που αναπνέουν και το νερό που πίνουν και τις τροφές που καταναλώνουν το γονίδιο της στείρωσης. Κανένα παιδί ανθρώπου δεν θα γεννηθεί πιά. Έτσι όλος ο πλανήτης θα γεράσει, και έπειτα θα δει ο κάθε άνθρωπος τον βασανιστικά αναπόφευκτο θάνατο της ανθρωπότητος! 
    Σε εκατό το πολύ χρόνια θα έχουν πεθάνει οι πάντες. Δεν θα υπάρχει κανείς για να θυμηθεί το Δημιουργό, κανείς για να ζητήσει συγχώρεση. Έτσι, η απόγοήτευση του Θεού θα είναι απόλυτη και η νίκη μας τελειωτική.
  • 25.8 Μέχρι τότε, μία είναι η κύρια παρότρυνσή μου. Θα ενεργείτε σα να μην υπάρχουμε. Κάθε ένας που θα αναφέρεται σ' εμάς θα τον ονομάζουμε γραφικό και τρελό. Μόνο στις μυστικές μας τελετές των υψηλόβαθμων στελεχών θα αναφέρεστε στο όνομά μου. Έτσι, για να δείτε πόσο απλός, καλός και ταπεινός είμαι. Μακάρι το σκότος της αλήθειας να επικρατήσει παντού. Αμήν.
Από τη σειρά βιβλίων "Γιατί και Πως Ζουν Ανάμεσά μας" του Δημοσθένη Λιακόπουλου Τόμος ΕΛ

El.Gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

10 μύθοι για τους Βίκινγκς