Το μυστηριώδες τέρας του Λοχ Νες!

Το τέρας του Λοχ Νες...

Η ύπαρξή του αμφισβητείται εντόνως και από πολλούς αποδίδεται πια μόνο σε καθαρά εμπορικούς λόγους των παραγόντων της περιοχής που προβάλλουν συστηματικά τις εμφανίσεις του θρυλικού τέρατος ως ατραξιόν για τους τουρίστες. Το ερώτημα εδώ παραμένει αναπάντητο: είναι πραγματικό το τέρας του Λοχ Νες;
Οι τελευταίες έρευνες απαντούν αρνητικά. Το 2009, ειδική ομάδα ερεύνησε το βυθό της λίμνης και το μόνο που βρήκε ήταν αμέτρητα μπαλάκια του γκολφ από τουρίστες που τα χάνουν, καθώς ασκούνται στο αγαπημένο τους άθλημα στην περιοχή.
Ωστόσο στο πέρασμα των χρόνων, υπάρχουν σταθερά και μαρτυρίες αλλά και φωτογραφίες, που φανερώνουν ίχνη ενός παράξενου πλάσματος. Εκανε πρώτη φορά την εμφάνισή του το 1871 και έκτοτε υπάρχουν εκατοντάδες μαρτυρίες όσων το έχουν δει να κινείται αναδυόμενο από τα βάθη του Λοχ Νες.
Κάποιοι πιστεύουν ότι πρόκειται για ένα εξαφανισμένο είδος θαλάσσιου φιδιού, άλλοι για τελευταίο δείγμα δεινοσαύρων, κι άλλοι απλώς για διασκεδαστικό, τουριστικό, μύθο που παραμένει ζωντανός μέσα είτε έξω από το νερό.

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

10 μύθοι για τους Βίκινγκς