Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΙΚΗ ΘΥΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΩΝ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ ΤΡΑΜΠ






Στην έρευνα που έχουμε κάνει...
γνωρίζαμε από την αρχή ότι η πυρκαγιά του Πύργου στο Grenfell ήταν όπως σχεδόν πάντα, μια μεγάλη θυσία, ένα ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ, της αγγλικής πλέμπατης αγγλικής πλέμπας προς διαφόρους Μαύρους αρχαίους θεούς. Όμως δεν είχαμε βρει όλα τα απαραίτητα στοιχεία να δέσουν την σάλτσα του μενού.
Σε αυτό το άρθρο σας έχω τα στοιχεία μαζεμένα για την πυρκαγιά του Πύργου του Grenfell, στο North Kensington του Λονδίνου.
Το Ολοκαύτωμα ξεκινάει νωρίς το πρωί στις 14 Ιουνίου την ημέρα των γενεθλίων του Ντόναλντ Τράμπ, και είναι μια νέα σειρά από τις θυσίες ανά τον κόσμο επάνω σε αριθμούς και ημερομηνίες, με επανάληψης μέσα από την ιστορία!
Ας δούμε με λίγο περισσότερο ψάξιμο και τα νούμερα (Fire Sacrifice= 666, North Kensington=669, Planet Trump= 696) σε μια τεράστια συνωμοσία εναντίον της ανθρωπότητας, με το Ολοκαύτωμα την ημέρα των γενεθλίων του Τράμπ και την «λαμπάδα» του Πύργου Grenfell με περίπου 79 θύματα. Κρατήστε την λέξη Πύργος σε συνδιασμό με τον Τράμπ… γιατί η τρύπα που λαγού πάει πολύ βαθιά!
Θυμάστε που έχετε ξαναδεί τον Τράμπ και τον Πύργο;;;
Ο κόσμος του Τράμπ στο εξώφυλο του περιοδικού της σατανικής ελίτ, The Economist’s (World in 2017), μας το είχει δείξει με την κάρτα ταρό και τον Πύργο να τον χτυπάει κεραυνός καταστρέφοντας τον.

Η ιστορία της πόλης του Λονδίνου έχει άσχημες αναμνήσεις με πυρκαγιές και Ολοκαυτώματα όπως η Μεγάλη Πυρκαγιά του Λονδίνου που συνέβη το έτος 1666 και έκαιγε για πολλές ημέρες το Λονδίνο.

Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις με Πύργους με πολλά θύματα όπως η πυρκαγιά του Daeyeonggak Hotel στις 12/25/71 και συνέβη μεταξύ 16.660 ημερών με την πυρκαγιά του Πύργου Grenfell, και ήταν ίσως η πιο θανατηφόρα πυρκαγιά στην παγκόσμια ιστορία, στοιχίζοντας την ζωή 164 ανθρώπων.
KORAKS για τα Κατοχικά Νέα

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

10 μύθοι για τους Βίκινγκς