Συντονισμένη εκστρατεία κατά του σταυρού!

Συντονισμένη εκστρατεία κατά του σταυρού!


Το μίσος εναντίον κάθε τι χριστιανικού έχει φτάσει σε πρωτοφανή επίπεδα ακόμη και στην Δύση, στην οποία το να είναι κάποιος (και να δηλώνει) χριστιανός, ισοδυναμεί σχεδόν με έγκλημα..

Πανταχόθεν η χριστιανική πίστη βάλλεται, με σχεδόν καθημερινά φαινόμενα παγκοσμίως να λαμβάνουν χώρα.
Έπειτα από τις νέες διώξεις χριστιανών στον Καναδά (Θυμηθείτε: Καναδάς: Χριστιανοί υπό διωγμό - Σύντομα και στην Ελλάδα (ΒΙΝΤΕΟ) ), με νέες διώξεις κινδυνεύουν χριστιανοί στο Σάν Ντιέγκο των ΗΠΑ, επειδή....τόλμησαν να αφήσουν αμετακίνητο έναν μεγάλο σταυρό σε δημόσια θέα. 
Τον Ιανουάριο, ένας άγνωστος τηλεφώνησε στις τοπικές αρχές ζητώντας να αφαιρέσουν ένα σταυρό που έχει παραμείνει για 51 χρόνια προς τιμήν ενός νεκρού στρατιώτη του πολέμου του Βιετνάμ στο αεροδρόμιο του San Diego County στο Ocotillo Wells.
Ο Alex Bell, υπεύθυνος προγράμματος για το Land Use και Environmental Group του Σαν Ντιέγκο, δήλωσε στους Los Angeles Times ότι το άτομο διαμαρτυρήθηκε επειδή ο σταυρός βρίσκεται όχι μόνο σε κοινή δημόσια θέα, αλλά ανήκει και στο αμερικανικό δημόσιο.
Τον περασμένο Μάιο η Sherri Kukla, ο οποίος δημοσιεύει το S & S Off Road Magazine, ξεκίνησε μια ηλεκτρονική αναφορά για να αποτρέψει την απομάκρυνση του μνημείου.
Για εκείνη, ο σταυρός δεν είναι θρησκευτικός, αλλά μάλλον "ιστορικό μνημείο μνημείο" που χρησιμεύει περισσότερο ως σημείο αναφοράς για τους διερχόμενους οδηγούς.
Το μνημείο ανεγέρθηκε για να τιμήσει τον Jim Bruce Robison, κάτοικο Ocotillo Wells που σκοτώθηκε σε δράση στο Βιετνάμ σε ηλικία 21 ετών το 1966. Ο σταυρός χρησιμεύει επίσης ως μνημείο για δύο άλλους κατοίκους της κοινότητας, που αρνούνται επίσης πεισματικά να τον κατεβάσουν, παρά τις ποικίλες αντιδράσεις.
Πολλά παρόμοια περιστατικά έχουν αναφερθεί τόσο στις ΗΠΑ όσο και σε πολλές άλλες περιοχές του κόσμου, με τα δυτικά κράτη να πρωτοστατούν στο κύμα της....πολιτικής ορθότητας.

 απο El.Gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

10 μύθοι για τους Βίκινγκς