O Nεφελίμ υποχθόνιος Μουρμούρ, το αφεντικό του Κίσσινγκερ - Τα βρίσκει σκούρα στην Ελλάδα

Μουρμούρ, το αφεντικό του Κίσσινγκερ - Τα βρίσκει σκούρα στην Ελλάδα

Εκ του γένους Βαλάχ


Μέγας φιλόσοφος και γνώστης της μέγιστης των επιστημών, δηλαδή του ελέγχου του νου και της διάθεσης των λαϊκών μαζών.
Τα υποσυνείδητα  μηνύματα που περνούν στις λαϊκές μάζες, είτε μέσω  των μικροκυμάτων, είτε των ΜΜΕ, είτε μέσω της «μόδας», είτε μέσω του εκπαιδευτικού συστήματος, συντάσσονται από αυτόν. Η συνεργασία του με τον Σαμαέλ είναι διαρκής.
Μέλος της Λευκής Αδελφότητας και σχεδόν μόνιμος κάτοικος της Μαχ Τανέ. Πιστεύει ότι όταν οι άνθρωποι «εκπαιδευτούν» από μικρή ηλικία στην ακολασία και την σκληροκαρδία καθίστανται ακίνδυνοι  για τους σκοπούς των Νεφελίμ, καθώς και ανίκανοι στο να αντιληφθούν την προώθηση της εφαρμογής  των Πρωτοκόλλων. Ελέγχει μέσω ειδικής επιτροπής, στην οποία προεδρεύει, όλα τα βιβλία ιστορίας που διδάσκονται σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.
Η δική του επιτροπή είναι εκείνη που παραχαράσσει με μεθοδικό τρόπο την ιστορία του πλανήτη οδηγώντας  με μαεστρία τα αισθήματα των νεολαιών σχεδόν όλου του κόσμου.
Όταν η ιστορία ενός λαού είναι μικρή, τα πράγματα για την επιτροπή  του Μουρμούρ είναι εύκολα.
Όταν η ιστορία ενός λαού είναι μεγάλη, η δουλειά της επιτροπής είναι πιο σύνθετη.
Στην ειδική περίπτωση βέβαια της ελληνικής ιστορίας το άγχος της επιτροπής εκφράστηκε από έναν από τους υπηρέτες της Μαχ Τανέ, τον Χένρυ Κίσσινγκερ, τον πρώην υπουργό Εξωτερικών των ΗΠΑ και μέλος του αμερικανοισραηλινού λόμπυ, που είπε: «Οι Έλληνες είναι λαός δυσκολοκυβέρνητος. Πρέπει να τους κάνουμε να ξεχάσουν την ιστορία τους, την γλώσσα τους και την θρησκεία τους».
ΠΗΓΗ: «Γιατί και πως ζουν ανάμεσά μας – ΤΟΜΟΣ 3 – Νεφελίμ»

και EL.GR

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

10 μύθοι για τους Βίκινγκς