ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΟ ΚΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΕΛ

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΟ ΚΑΙ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΑΜΑΕΛ

Το ηλεκτρικό ρεύμα, σαν φυσικό φαινόμενο, είναι εφεύρημα του Σαμαέλ.

Πάνω στη Γη ωστόσο, το εισήγαγε...
κατά τη σύγχρονη εποχή, σταδιακά και εντέχνως, για λογαριασμό της Λευκής Αδελφότητας, ο αρμόδιος προεξάρχων για την προώθηση, ή αν θέλετε παράδοση, της τεχνολογίας στους ανθρώπους, ο Νεφελίμ Ασμουντέ ( ή Ασμουδαίος).
Σήμερα, εάν γίνει μία διακοπή ρεύματος, οι πόλεις μας παθαίνουν έμφραγμα. Μια μακρόχρονη διακοπή ηλεκτρικού θα προκαλούσε κατάρρευση της οικονομίας των περισσοτέρων κρατών και θα βύθιζε στο χάος και την σύγχυση τις πόλεις. Τα πάντα λειτουργούν με ηλεκτρικό ρεύμα. Δημόσιος φωτισμός το βράδυ, φως μέσα στο σπίτι, υπολογιστές, θέρμανση, μαγείρεμα, ζεστό νερό, παροχή νερού, ασανσέρ, φανάρια ρύθμισης κυκλοφορίας, και δεκάδες ακόμα συσκευές στηρίζουν την λειτουργία τους στην ασταμάτητη ροή αυτών των άπιαστων μικροσκοπικών σωματιδίων που λέγονται ηλεκτρόνια. Των τόσο μικρών, ώστε ένας σωρός από ένα δισεκατομμύριο τρισεκατομμύρια ηλεκτρόνια θα ζύγιζε μόλις ένα γραμμάριο !
Ας δούμε λοιπόν, μέσα από ένα απόσπασμα του βιβλίου του Δημοσθένη Λιακόπουλου (Τόμος 7 - Το τελευταίο ηλεκτρόνιο και ο πολέμαρχος του Θεού) πως κέρδισε την εξουσία ο Σαμαέλ να εκτρέπει το τελευταίο ηλεκτρόνιο και κατά συνέπεια να έχουμε το ρεύμα.
ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ
"….Μετά και ενώ «ανακοινώθηκε» η Δημιουργία του υλικού σύμπαντος, ο Αρχάγγελος  Σαμαέλ, που είχε ορισθεί σαν υπεύθυνος για την αρμονία  (την λεγόμενη μουσική αρμονία) του σύμπαντος, μόλις έμαθε ότι θα πλασθούν οι άνθρωποι, όντα με σώμα και πνεύμα και δυνατότητα εξέλιξης, για να προσεγγίσουν το θείο και να εκτελέσουν το σκοπό για τον οποίο θα γινόνταν η κτίση τους (όντα κτιστά), αποστάτησε από το Δημιουργό και έκανε πόλεμο στο σύμπαν, έχοντας στο πλευρό του, τους Αγγέλους που συμφωνούσαν μαζί του.
Η τελική παρέμβαση του Πρώτου Ελοχίμ, του πρώτου και αρχαιότερου δηλαδή κτίσματος του Θεού, έφερε τον Σαμαέλ «δέσμιο» ενώπιον του Δημιουργού. Ο Σαμαέλ εξέπεσε τότε της Χάριτος του Θεού και του δόθηκαν μόνο δύο εξουσίες. Μία στον κόσμο των πνευμάτων και μία στον κόσμο της ύλης.
Στον κόσμο των πνευμάτων του δόθηκε η εξουσία να προσεγγίζει όποιον θέλει και να του λέει ότι θέλει (να του βάζει σκέψεις – λογισμούς).
Στον κόσμο της ύλης του δόθηκε η δυνατότητα να παρεμβαίνει στα άτομα της ύλης.
Αυτό που εμείς ονομάζουμε άτομο και είναι τόσο μικρό, ώστε να είναι αόρατο στο μάτι. Μοιάζει με ένα μικρό ηλιακό σύστημα. Στο κέντρο του, αντί για τον ήλιο έχει τον πυρήνα και γύρω γύρω, αντί να περιφέρονται οι πλανήτες, περιφέρονται τα ηλεκτρόνια σε διάφορες αποστάσεις. Η εξουσία του Σαμαέλ είναι να διώχνει από το άτομο το πιο απομακρυσμένο, το τελευταίο ηλεκτρόνιο, όποτε θα ήταν δίκαιο να το κάνει. Αυτό το αυτονόητο για τις μέρες μας, που είναι και η αιτία ύπαρξης ηλεκτρικού ρεύματος, έμελλε να αναστατώσει το υλικό σύμπαν. Δεν είχε όμως αρχικά τη δυνατότητα ο Σαμαέλ να την εφαρμόσει, επειδή το σύμπαν ανήκε στον άνθρωπο, που δεν είχε κάνει κάτι μεμπτό, ώστε το σύμπαν του, το «σπίτι» του ουσιαστικά, να υποστεί οποιαδήποτε ζημιά από τον Σαμαέλ. Όταν ο Σαμαέλ έπεισε τους ανθρώπους για το ότι μπορούν, όπως αυτός, να υπάρχουν χωρίς τον Θεό, οι άνθρωποι έχασαν τις εξουσίες που είχαν πάνω στον κόσμο και ενεργοποιήθηκε η εξουσία του Σαμαέλ για την αποβολή του τελευταίου ηλεκτρονίου.
Η τεχνολογία του ηλεκτρισμού, προφανώς βόλευε και βολεύει τον Σαμαέλ, αφού σταματώντας την άσκηση του δικαιωματός του να αποβάλει το τελευταίο ηλεκτρόνιο, μας στέλνει όποτε θέλει στη λίθινη εποχή, ενώ οι Νεφελίμ θα μπορούν να μας αφανίσουν με την μη ηλεκτρική υπερτεχνολογία τους."

Δείτε ακόμη: http://yoineer.com/79LE (Εκπομπή "Κώδικας Μυστηρίων" [02/12/2017]:Μυστήρια 
                                                                πυραμίδων-Βιομετρικές ταυτότητες παγκόσμιος έλεγχος) 
                     http://yoineer.com/79Yr (Η σκοτεινή πλευρά της σελήνης!Βίντεο αποκάλυψη) 

πηγή:el.gr

Σχόλια

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

10 μύθοι για τους Βίκινγκς